PERJANTAIBRUNSSI JA KESKUSTELUA YRITTÄJÄN VEROTUKSESTA


Tiedätkö, miten optimoit yrityksesi maksamien verojen määrän? Miten verosuunnittelu käytännössä tehdään? Miten yrittäjän kannattaa nostaa palkkaa yrityksestään? Hybriditapahtuma @Teams & Crazy Town Tampere

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi kuulemaan käytännön vinkit verosuunnitteluun ja palkanmaksuun. Vietetään aamu ihanasti yhteisen brunssin ja luennon merkeissä Crazy Town Tamperella!

Riikka Laakio ohjeistaa käytännönläheisesti toiminimen ja osakeyhtiön verosuunnittelun alkeet, jonka jälkeen vapaamuotoista keskustelua ja kysymyksiä asiaan liittyen. 

@ Crazy Town Tampere

19.5.2023, 10:00 - 11:00

Lähetä vapaamuotoinen ilmoittautuminen anna.kuukasjarvi@oikia.fi, niin kahvia riittää varmasti kaikille 💚

Ilmoittaudu


Jaana Villanen

Liiketoiminnan perusta luo menestymisen edellytykset


Kuinka missio, visio ja arvot jäsentyvät? Webinaari ke 1.2. 9:00-9:30 @teams, kouluttajana arvostrategi Jaana Villanen


Yrittäjällä tulee olla ominaisuuksia, joiden avulla hän pärjää. Näitä ominaisuuksia, joita yrittäjällä tulisi olla pärjätäkseen, voidaan luetella loputtomasti. Kaikkia hyviä ominaisuuksia ei kuitenkaan löydy yhdestä ihmisestä ja monta yritystä jäisikin perustamatta, jos hakisimme itsestämme kaikkia niitä piirteitä, mitä yrittäjällä tulisi olla.

Jos kuitenkin mietimme muutamia ominaisuuksia, joita tulisi olla, on yksi tärkeimmistä usko itseensä. Luonteemme on pohjimmiltaan tapojemme yhdistelmä. On tärkeää uskoa itseensä ja uskaltaa tehdä töitä sen eteen, että saavuttaa itselleen tärkeitä asioita, vaikka se tarkoittaisi joskus epämukavuusalueelle menemistä tai epäonnistumistakin.

Positiivisuus, ulospäin suuntautuneisuus, kyky tulla toimeen ihmisten kanssa ja pitkäjänteisyys kaikessa toiminnassa ovat myös erittäin tärkeitä ominaisuuksia. Tekemisen iloa pitää olla, sillä niskavillat pystyssä asiat eivät onnistu. 
 

Jaana Villasen koulutussarjan ensimmäisessä webinaarissa kuulet, kuinka yrityksen missio, visio ja arvot jäsentyvät.

 

Ilmoittaudu mukaan