Soita meille - +358504342773

Tapamme toimia

Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy on uuden ajan taloushallinnon kumppanisi. Teemme työtä intohimolla ja pysymme mukana alan uudistuksissa. Asiakkaitamme ovat yrittäjät, maatalouden harjoittajat, yhdistykset ja yksityiset henkilöt. Voimme auttaa monenlaisissa pulmissa ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Asiakasyritysten menestyminen on meille tärkeä ja voimme auttaa kasvuun ja kannattavuuteen liittyvissä asioissa.

AMMATTITAITO

Kaikilla työntekijöillämme on tehtävään soveltuva koulutus. Haluamme olla kehityksen aallonharjalla ja pidämme jatkuvasti yllä henkilökuntamme osaamista ajankohtaisilla koulutuksilla ja sisäisillä perehdytyksillä. Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnan taloudellisesta menestyksestä ja teemme toiminnassamme kaikkemme sen tukemiseksi.

Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto
 Procountor Platinapartneri
 Monipuolinen palvelutarjonta kaikkiin yrityksen tarpeisiin

INHIMILLISYYS

Me Oikialla olemme kiinnostuneet yrittäjän arjesta. Pyrimme aina toiminnassamme
huomioimaan, millainen kirjanpitäjä voisi olla parhain yritykselle – miten yhteinen tekeminen ja vuorovaikutus olisi sujuvinta ja kantavinta. Meille on tärkeää, että asiakkaanamme saat henkilökohtaista ja välittävää palvelua.

Oma yhteyshenkilö, joka tuntee yrityksesi ja toimialasi
 Meillä on aikaa asiakkaalle. Vastaamme aina puheluihisi tai soitamme takaisin
 Viestimme asiakaslähtöisesti, ymmärrettävästi ja selkeästi

VASTUULLISUUS

Vastuullisuus on toimintamme kulmakivi. Vastuullisuus pitää sisällään laajan kokonaisuuden, lakien ja sääntöjen noudattamisen lisäksi, ja näkyy toiminnassamme päivittäin pieninä ja suurina arjen valintoina. Meille ekologisuus, luonnon monimuotoisuus ja kestävä kehitys näkyvät kaikessa toiminnassamme, ja puntaroimme kaikki valintamme arvoketjullemme yhdenmukaisella tavalla.

Teemme sen, minkä lupaamme

Tunnemme ajantasaisen lainsäädännön ja alan säännöt, ja toimimme niiden mukaisesti

Kestävä kehitys näkyy arjessamme päivittäin

missio

Toimintamme missio, perustehtävä, on tuottaa taloushallinnon ratkaisuja. 

Tuotamme asiakkaillemme, toiminnan koosta tai toimialasta riippumatta, tarkoituksenmukaisia ratkaisuja taloushallintoon ja liiketoimintaan. Kullekin yrittäjälle, yritykselle, organisaatiolle ja järjestölle rakennetaan oma ratkaisunsa. Alkukartoituksen avulla voimme tarjota soveltuvimman ratkaisun, ja kuljemme aktiivisesti asiakkaidemme rinnalla.

Visio

Visiomme on olla pysyvä kumppani muutoksessa. 

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnan taloudellisesta menestyksestä ja teemme toiminnassamme kaikkemme sen tukemiseksi. Olemme kumppanina muutoksen ennakoinnissa, ja toiminnan suunnittelussa siten, että muutokset voisivat jopa mahdollistaa uutta. Kun toimintaa tarkastellaan kokonaisuutena, voimme olla asiakkaillemme kumppani, joka omalla osaamisellaan tarjoaa selkeää lisäarvoa.